top of page

Wat is de prijs van een fotoshoot?

Het aantal personen, het type fotoshoot en het tijdstip van de fotoshoot beïnvloeden de prijs meestal niet. Transparantie en duidelijkheid staan voorop in onze werkwijze en prijsberekening.Daarom hanteren wij voor al ons fotografisch werk een uurtarief. Het aantal foto’s afgeleverd na bewerking in hoge resolutie zonder watermerk of copyright wordt bepaald in overleg aan hetzelfde uurtarief.

Elke fotografische opdracht start met een forfaitair bedrag van 100€ / = 1 uur Shoot en 1 uur nabewerking per boeking.

45 euro / bijkomend uur.

Een verplaatsing binnen een straal van 30km is inbegrepen.

Shoots voor huwelijksfotografie, bedrijfsreporages,  fotoshoots in het buitenland, ... zijn steeds onder offerte.

Hoe verloopt een fotoshoot?

Of je nu veel, weinig of geen ervaring hebt, is van minder belang. We zoeken naar een ontspannen sfeer waarin eenieder zich prettig voelt. De ervaring leert dat dat de mooiste beelden oplevert.

Vooraf bespreken we in detail wat het doel van de fotoshoot is.  Is de opdracht een shoot voor je werk, als cadeau, om kledij of een merk te promoten. Wil je je modellenwerk een branding of boost te geven …? Met een draaiboek en een keuze aan locatie(s) gaan we van start.

Jouw fotoshoot

Je boekte ons voor een opdracht. Wat nu?

De voorbereiding

Doorgaans hebben we in het voorafgaand gesprek al een idee van wat jij / jullie willen aan de hand van de “mood” foto’s die we samen hebben bekeken of die je hebt laten zien of hebt doorgestuurd.

Vervolgens doe wij een voorstel voor de locatie en je outfits. Natuurlijk kies je zelf wat je aandoet, waar jij je goed in voelt. Maar wij geven altijd wel enkele tips in functie van het doel van je shoot: een zwierig kleedje of een sportieve look, iets zakelijks of net heel casual, … Wil je ook dit overlaten in de handen van professionelen dan kan dat. Onze vaste Visagiste- make Up Artist Zoe Jamine kan je boeken via het contactformulier. Wil je voor je Portfolio Shoot ook exclusieve kledij, lingerie of advies dan kan je onze vaste mode en lingerie designer Zoe De Kegel boeken via het contactformulier.(= aanvinkvakje)

We bepalen samen een datum (behalve voor huwelijk, communie etc.). Indien de omstandigheden op dag zelf niet ideaal zijn (vb. slecht weer bij een fotoshoot buiten), verplaatsen we zonder problemen de shoot naar een beter moment of op studio locatie al is een combinatie ook mogelijk. Bedrijfs of corporate fotografie vindt doorgaans plaats in het bedrijf zelf waar we onze impact op de workflow zo laag mogelijk houden.

Meer specifieke vragen of info via het contactformulier : 

bottom of page